Dekorasyonumuzun bizi var etmesi


Dekorasyonumuzun bizi var etmesi
Eviniz veya ofisinizi rutin bir şey gibi mi hissediyorsunuz ya da herkesin sahip olduğu şeye benziyor, renklerin uyumu yok, hiç de istediğiniz gibi değil? Bütün bu ruh halinizi değiştirmek, istiyorsunuz ama pahalı veya bütçenizin ötesinde, olacağından endişe ediyorsunuz. Bence endişelenmeyin Karoantoloji ekibi ile görüştükten sonra hiç bir endişeniz kalmayacak, zevklerinizi, kişiliğinizi, en sevdiğiniz sanat eserlerini veya mobilyalarınızın, hayatınızın içindeki renkleri hepsini bir araya getirip size yaratıcı heyecan verici ekonomik bir iç tasarım sunacaklardır.

Yenidünyada dekorasyon yaratıcılığı

Günümüzde kamera, fotoğrafçılık, öz çekim gibi modern dünyada hepimizin bir fotoğrafçı bir görsel anlatıcı olduğumuz yenidünyada duvarlarımızdaki renkli seramiklerle, yer karo çinilerimizle, yer seramiklerimizle renkli, farklı özel desenlerle adata bir fotoğraf stüdyo ofislerimiz, evlerimiz yasam alanlarımız olma fikri hiçte kötü olmasa gerek



Evinizin ofisinizin siz olması

Sevdiğiniz veya hayran olduğunuz bir şey için evinizde ofisinizde yaşam alanınızda özel bir alan gerçekleştirin derim umutlu yarınlara bakmak için, hep siz kalmak için. Rahat bir okuma köşesi, rahatlama bölgesi, küçük bir salon alanı veya gitarınızı ya da başka bir enstrümanı çalmak için rahat bir sandalye olabilir. Şarap ve bira şişelerinizi saklamak ve hatta harika bir akşam için arkadaşlarınızla birlikte oturmak için çift amaca hizmet eden küçük bir bar düşünebilirsiniz. Sadece birkaç metre kare alan, mutsuzluğunuzu alıp gitmesine yarayacaktır.
Hangi malzemeyi kullanmalıyım;

Bu tür alanlarda genelde el yapımı malzeme kullanılmakta. örneğin :
El yapımı tuğla, el yapımı seramikler, 3 boyutlu beton karoları, el yapımı desenli cini karo İstanbul genellikle ve masif ağaçlar, İzmir Alaçatı taşı, doğal taşlar, el yapımı kilimler. Unutmayın iyi bir tasarım elemanı öncelikle sağlığa zararlı olmamalıdır.    
Biraz kafanız karışmış olabilir, o zaman hiç endişelenmeyin, Karoantoloji ekibi tarzınızı renklerinizi kusursuz bir şekilde desenli karo çinilerinize yansıtacaktır.
www.karoantoloji.com adresinden desen seçmekle yada fikir edinmekle başlayabiliriz.
Hüseyin manto
26.08.2019


Popüler Yayınlar